Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

maandag 27 december 2010

Kerst 2010

Helaas zijn de kerstdagen weer voorbij, was ook wel vreemd zo midden in het weekend. En de dag ervoor nog de crematie van Hetty, was allemaal dubbel. Maar ondanks dat, werden het fijne kerstdagen in huize Mos. 1e kerstdag lekker luierend samen doorgebracht en afgesloten met lekker etentje. Varkenshaas, voor Arie (ja Ton) spruitjes met gebakken spekjes en stoofpeertjes met aardappelpuree. We hebben zitten smullen.
2e kerstdagen kwamen de kinderen en kleinkinderen. Rond 3 uur kwam iedereen binnen druppelen. Eerst lekker wat hapjes en drankjes.
Milan hielp omamienie met de toastjes. Noemi hielp later met het dekken van de tafel, alles moest goed staan. Vooral de fruitsalade was erg belangrijk, dat bleek ook achteraf. Wat hebben ze daar van zitten smullen, ook het kerstboombrood vonden ze lekker en natuurlijk de hamburgertjes enz. Voor Jer en Arie was het smullen van de grote gamba's en de zalm op de gourmet. Dus weer een succes.
Maar het allerbelangrijkste was natuurlijk het uitpakken van de cadeautjes. Milan had de dag ervoor een horloge gekregen en zei toen hij op zijn horloge keek dat het cadeautjestijd was. Ook Livia had het helemaal naar haar zin, net zoals Noemi die overal weer goed mee geholpen heeft. Richard heeft Milan geholpen met het in elkaar zetten van de Lego. Fluitje van een cent natuurlijk voor de echte Legoliefhebber. Het was dus volop genieten. Na het eten nog even heerlijk zitten uitbuiken onder het genot van een bakkie Nespresso. Daarna kon iedereen tevreden naar huis, waarna oparie de hele bende heeft opgeruimd. Dit terwijl omamienie nog even naar een Kerstfilm zat te kijken. Wat een heerlijke dag, genieten dus. Weer mooie herinneringen.
Jeremy is nu onderweg naar New York waar hij waarschijnlijk in heel winters weer terecht komt. Hij had 5 uur vertraging en er ligt circa 50 cm sneeuw. Nu maar hopen dat hij het hotel bereikt. Succes jongen.

3 opmerkingen:

lenie verloop zei

Nou dat is goed te zien hoor dat ze het naar hun zin hadden.
En dan al dat lekkers wat Omamienie heeft klaar gemaakt en niet te vergeten de kado's.
De foto's zijn erg leuk jullie hebben genoten dat is aan te zien.
Je moet maar zo denken dit pakken ze je nooit meer af.Ik blijf er ook altijd weer van genieten.
Liefs van je zus

tiki zei

Het ziet er allemaal feestelijk uit lekker gegeten en de kleinkinderen weer verwent,zo zijn de dagen weer voorbij gegaan met een goed gevoel
En nu maar weer op naar een nieuw jaar,en hopen dat het weer brengt wat we allemaal zo graag willen,geluk, gezelligheid en gezondheid gr jo

ton van rijswijk zei

Verhaal leest als een spannend boek! Maar die gamba's OK, vind ik heerlijk. Maar dat ik familieleden heb, die zonder enige gene positief durven schrijven over spruitjes, brrrr