Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

zondag 10 juli 2011

3e dag Disneyland Parijs


De 3e dag kon beginnen, nadat Jeremy weer het ontbijt had gehaald. Dit keer samen met Milan. Dat was weer smullen. Nadat iedereen weer fris en fruitig was gingen we op weg rond een uurtje of 10. Deze dag gingen we naar het andere park. Eerst maar even kijken waar we allemaal heen zouden gaan. Als eerst gingen we dacht ik naar de Slingy (weet niet of dat de juiste naam is), want daar wilden Noemi en Milan de vorige dag al in. Elke keer 2 glunderende bekkies die voorbij kwamen. Milan ging met Bianca en Noemi met Richard.

De "mannen en Vanessa" ging nog in een paar attracties. Tussendoor was er weer een parade. Uiteraard kwamen we ook uit bij het sprookjeskasteel dat je overal bovenuit ziet steken. Jammer dat we er niet in konden (verbouwing), maar het was al een plaatje om te zien en hebben we het van alle kanten bekeken.
Tussendoor ook nog in raceauto'tjes geweest en jawel hoor Omamienie deed ook mee. Samen met Vanessa (aan het stuur), hebben we gierend van de lach de baan genomen. Richard ging met Noemi en Bianca met Milan. Opa en Jeremy bleven bij Livia en maakten een paar foto's. Ik heb in een deuk gelegen, zeker omdat Vanessa een auto had waarvan het stuur zwaar draaide. Elke keer dacht ik we vliegen er uit, kan natuurlijk helemaal niet.

De dag eindigde met een attractie speciaal voor Livia, Noemi en Milan en niet te vergeten Omamienie. It's a small world, was fantastisch, de kinderen (incl. omamienie) hebben hun ogen uitgekeken. Zoals ze eigenlijk alle dagen hebben gedaan. Maar dit vond ik wel heel speciaal, zeker omdat Livia hier ook in kon.
Had ze wel verdiend die kleine tuttebel.

's Avonds hebben na de parade, gegeten in een sportcafe dat helemaal was ingericht als een tennisveld. Met een tennisveld buiten, waar Noemi en Jeremy nog een balletje hebben geslagen.
We hebben deze 4 dagen zoveel gezien en beleefd, te veel om allemaal op te noemen. Het waren fijne, warme en gezellige dagen om nooi te vergeten, mede dank zij onze kinderen en kleinkinderen die zo met ons mee hebben genoten.
De rest van de foto kan je hier bekijken.

4 opmerkingen:

ton van rijswijk zei

Zo, het laatste verslag van een fantastische trip naar Disneyland. Leuk om zoiets met z'n allen te beleven. Kun je toch maar weer bijschrijven op je lijst van leuke avonturen!

ton van rijswijk zei

Nu eens even rustig de ruim 200 foto's doorgebladerd en nog eens vastgesteld, dat jullie het wel ontzettend naar je zin gehad moeten hebben!

tiki zei

Vond ineens zoveel foto's van Disneyland goh die zijn erg leuk .
Wat een reportage .Leuk hoor met zo; n heel stel van die gastjes naar Disneyland
Jullie hebben het leuk gehad.
GR jo

lenie verloop zei

Wat een leuke foto's heerlijk zo met z'n allen.